Stege og Nyord Sogne har valgt deres nye præst

Nu kan vi endelig fortælle, at vi med fuld opbakning fra begge menighedsråd har valgt Lene Skov Opsahl som vores nye præst.

Lene Skov Opsahl er cand.theol.  fra Københavns Universitet juni 1990 og tog herefter den praktisk-teologiske uddannelse fra Pastoralseminariet i København for at blive ordineret som sognepræst ved Bellahøj kirke.

Lene har i perioder arbejdet med sorggrupper for børn og unge, men også for voksne, ligesom hun har arbejdet som leder af et Frivilligecenter og som supervisor hos Unge og Sorg på de frivilliges telefontjeneste, brevkasse og chat.

Efter disse opgaver vendte Lene tilbage til præstegerningen i Skovlunde og Smørum-Ledøje kirker. De seneste år har hun været sognepræst i Hjartdal, Øvre Telemark Provsti med tjeneste i tre landkirker. Det har ikke været unaturligt for hende at søge embede i Norge, fordi Lene er gift med Lars J. Skov Opsahl, som kommer fra Norge. Sammen har de fire udeboende børn og et barnebarn.

I kirken har vi oplevet, at Lene Opsahl evner at ”komme ud over rampen”, så vi forstår, hvad dagens tekst betyder for os i dagligdagen.

Begge menighedsråd arbejder på, at kirkerne skal knyttes tættere sammen med det meget aktive mønske samfund. Vi er helt sikre på, at Lene Opsahl vil hjælpe os med den opgave – hun er et nutidigt og aktivt menneske, der vil blive en god præst for os alle.

Begge menighedsråd glæder sig til at byde Lene velkommen i vores kirker. Provst Mette Magnusson indsætter Lene Opsahl i begge kirker 2.pinsedag, 5.juni. Det sker i Nyord Kirke kl. 14.00 og i Stege Kirke kl. 16.00 under ledelse af Provst Mette Magnusson.

Efter hver indsættelse, byder menighedsrådene på en lille servering og der vil være tid til at få hilst første gang på Lene Skov Opsahl

Følg Nyord Kirke på facebook

Nyord Kirkes facebookside er et supplement til kirkens hjemmeside. Vi håber siden bliver et levende forum med oplysninger om gudstjenester og arrangementer og med små lidt anderledes historier fra dagligdagen ved og i Nyord Kirke.
- Især håber vi, at rigtig mange vil bruge siden og dele deres oplevelser fra Nyord Kirke med små hilsner, fotos eller andet.

til facebook - klik på logoet ...