Mortens eftermiddag og aften på Nyord

Det er en fast tradition, at Mortens aften den 10. november, markeres i Nyord kirke med en andagt sidst på eftermiddagen. Men i år udvides arrangementet med et billedforedrag fra Norge.

Inden at Lene Skov Opsahl blev udnævnt til sognepræst i Stege og på Nyord, var hun præst i to år i det smukke Hjartdal i Telemark, hvor hun betjente 3 kirker i et område på størrelse med Nordsjælland. Hun vil fortælle og vise billeder – både naturbilleder, billeder fra kirkerne og vise sin norske præstekjole frem. Og måske vil hun også synge et par norske salmer. Foredraget er kl. 15.00 i Nyord kirke inden Mortens aften-andagten, som er kl. 17.00.

Følg Nyord Kirke på facebook

Nyord Kirkes facebookside er et supplement til kirkens hjemmeside. Vi håber siden bliver et levende forum med oplysninger om gudstjenester og arrangementer og med små lidt anderledes historier fra dagligdagen ved og i Nyord Kirke.
- Især håber vi, at rigtig mange vil bruge siden og dele deres oplevelser fra Nyord Kirke med små hilsner, fotos eller andet.

til facebook - klik på logoet ...