Musik i Sommernatten 2019

 

Søndag den 21. juli kl. 20: Ralph Eschrig

Den tyske tenor Ralph Eschrig giver koncert i Nyord Kirke søndag den 21. juli kl. 20.

Dagen før har han fernisering på sin maleriudstilling i Galleri Nyord fra kl. 14 til 16.

Op til koncerten vil kirken være lukket indtil kl. 19.45. Der kan ikke reserveres pladser f.eks. ved at lægge jakker eller lignede på bænkerækkerne. Der er gratis entre.

Ralph Eschrig kommmer igen i år til Nyord i sin sejlbåd ”Alk”. Han har sendt følgende hilsen (som er oversat efter bedste evne). 

 

Welch große Freude,

zum dritten mal über die Kadettrinne segeln, um bei Euch am Sonntag, den 21. Juli ein Konzert zu geben ……

Hvor er det en stor glæde

at sejle over Kadetrenden for at give koncert hos jer for tredje gang den 21. juli. Denne gang med de vidunderlige danske musikere Lars og Ib, såvel som med min amerikanske ven Raymond, der føler sig hjemme i hele verden og blandt andet arbejdede som korleder i Metropolitan Operaen i 16 år. Han tager sin ven Norman med.

Vi vil fornøje Jer og lave musik – Melodier fra Händel til Bernstein.

Barok, orgelmusik, violin, klaver også firhændig, og der er også sømandssange og skotske folkemelodier ombord.

Som i 2017 vil der også være en udstilling med mine oliebilleder og akvareller hos Runa og Michael i Galleri Nyord. Denne gang næsten udelukkende med motiver fra øen Nyord.

De gamle maleriske gårde og gader, havnen og den vide udsigt over vandet til kysten i baggrunden får mig år efter år til at gribe penslen. Jeg vil også nævne 3 større oliebilleder, som kom ud af en spændende jollesejltur til Sækkesandet. 

 

Søndag den 28. juli kl. 20: Fischer og Schmidt Trio

Optakt:

Trioen, som sidste år spillede et brag af en sommerkoncert i Nyord Kirke, vender tilbage og fylder kirken med musik, der går lige i hjertet.

Trioen tager en række kendte sange under kærlig behandling – fra danske salmer og børnesange til sange fra Dylans syregrønne univers. Sangene indrammes af instrumental musik, der som drivende skyer over sommerhimlen, sætter tankerne i gang.

Stilen er ”New Folk” med afstikkere til rock, blues og jazz, som de tre erfarne herrer Fischer, Schmidt og Kampmann frit låner fra, når de lægger deres helt personlige touch på materialet.

Lars Fischer – Violin, mandolin, guitar og vokal
Søren Schmidt – Guitarer, piano/keyboard og vokal
Lars Kampmann - Bas

 

Søndag den 4. august kl. 20: Tim Ewé Trio

Optakt:

Tim Ewés musik ligger i spændingsfeltet mellem folkemusikkens smukke melodier og jazzens legende improvisation. Med musikalske rødder i den nordiske musiktradition skaber kvartetten et nærværende musikalsk univers.

Ingrid Øygard Steinkopf - Klaver
Per Rask Ringsted - Trommer
Benjamin Gower-Poole - Kontabas
Tim Ewé Jensen - Trompet, kornet og kompositioner

 

Følg Nyord Kirke på facebook

Nyord Kirkes facebookside er et supplement til kirkens hjemmeside. Vi håber siden bliver et levende forum med oplysninger om gudstjenester og arrangementer og med små lidt anderledes historier fra dagligdagen ved og i Nyord Kirke.
- Især håber vi, at rigtig mange vil bruge siden og dele deres oplevelser fra Nyord Kirke med små hilsner, fotos eller andet.

til facebook - klik på logoet ...